Welke sneltoetsen kan ik in OVAS Connect gebruiken?

De gebruikelijke toetsen in Windows en uw browser werken ook in OVAS Connect. Zo sluit ESC een venster, en vernieuwt F5 het scherm. Meer specifieke toetsen zijn:

Help (F1)

Voor informatie over het pakket en de werking daarvan kunt u gebruik maken van de ingebouwde help-functie.

Deze kunt u aanroepen door de toets F1 in te drukken, of door op de knop Help rechtsboven in het venster te klikken.

Taken openen (F2)

Voor het snel openen en inzien van de taken kunt u gebruik maken van de toets F2.

Opslaan (F8)

Voor het opslaan van formulieren en gegevens kunt u gebruik maken van de toets F8. Dit werkt wanneer er een knop Opslaan aanwezig is.

Toevoegen (Ins)

Voor het invoegen van regels kunt u gebruik maken van de toets Insert. Als u het soort toe te voegen gegevens moet kiezen (bijvoorbeeld in het venster Relaties; hier kunt u zowel bedrijven als particulieren toevoegen), dan zal een keuzelijst verschijnen.

Delete (Del)

U kunt met Delete velden leegmaken. Voor de veiligheid van uw gegevens werkt dit niet voor het verwijderen van een relatie; daarvoor dient u bewust op de knop Verwijderen te klikken.