Plug-in

Via deze plugin kunt u eenvoudig gegevens vanuit uw WordPress website in uw administratie krijgen. U kunt zelf volledig instellen welke gegevens u wilt doorsturen en waar deze terecht moeten komen.

Voorbeelden wat er onder andere mogelijk is via deze plugin:

Een klant doet een bestelling in uw webshop; Deze klant wordt als relatie aangemaakt en er wordt een verkoopfactuur aangemaakt en gekoppeld aan deze klant.

Iemand wil een maandelijkse gift doen aan uw stichting; Deze persoon wordt aangemaakt als relatie en er worden een machtiging en toezegging aangemaakt voor deze klant in de administratie.

Dit is nog maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is. Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!