Incassocontract toevoegen MultiSafepay

Voordat u kunt incasseren dienen de instellingen hiervoor juist te worden ingesteld.
Dit doet u als volgt:

Incasseren via MultiSafepay
Gegevens MultiSafepay ophalen (api Key)
Zorg er voor dat bij MultiSafepay alles correct staat en er een Api Key beschikbaar is.

Verwerken via
Dagboek: Incasso memoriaal
hier dient u een dagboek voor aan te maken.
Hier worden alle boekingen op geboekt op het moment dat er een incasso gemaakt wordt.

Hoe maak ik een incasso memoriaal aan?
Beheer > Algemeen > boekhouding > Dagboeken > dagboek toevoegen > type memoriaal > incasso memoriaal
Grootboek: (bijvoorbeeld) 1190 – tussenrekening incasso Incassocontract aanmaken