Inlezen PayPal-mutaties

In Connect kunnen bankmutaties worden ingelezen van nagenoeg alle Nederlandse banken.

U kunt hiervoor in het beheer een apart bankboek aanmaken en als banktype voor Paypal kiezen.

Ook mutaties van een PayPal-rekening kunnen worden ingelezen waarbij de valuta in Euro als basis wordt genomen. Ook de eventuele transactiekosten worden automatisch uitgesplitst en de betaling of gift wordt geboekt op basis van de omgerekende valuta.

Er zijn wel een aantal voorwaarden.

•  Het in te lezen bestand moet een CSV-bestand zijn

•  Het bestand moet aangemaakt worden onder “Geschiedenis downloaden

•  Alle velden moeten aangevinkt zijn bij Paypal

•  Voor zover mogelijk en toegestaan worden de adresgegevens meegezonden.

PayPal – site:

Velden

Na downloaden van dit bestand, kan de import in Connect worden uitgevoerd.

Eventuele nieuwe relaties kunnen tijdens de verwerking in Connect alsnog worden aangemaakt na markeren van de boekingsregel.

De bekende velden worden dan overgenomen uit de import.

Velden waar we niet zeker over zijn worden opgenomen in het notitieveld.

De procedure die hierboven staat beschreven is de standaard procedure. Als het volgens deze stappen doet, kan OVAS Connect het bestand importeren.

Wilt u liever uw eigen opmaak importeren? Dan kan dat via meerwerk. Hiervoor berekenen wij ons uurtarief.