Kan ik openstaande facturen exporteren?

U kunt openstaande facturen tot een gekozen datum exporteren naar PDF of Excel:

•  Klik op Boekhouding in het hoofdmenu.

•  Kies het gewenste boekjaar, en klik dan op Overzichten in het verticale menu.

•  Klik op de tab Openstaande posten.

•  Vul bij Einddatum de datum in tot waar u de openstaande facturen wilt zien.

•  Kies het Type dagboek waaruit de facturen gehaald moeten worden.

Tip: deze dagboeken kan een gebruiker met beheersrechten instellen in het menu Beheer.

•  U krijgt de openstaande facturen op het scherm te zien. Klik op een van de knoppen onder aan het venster om deze te exporteren naar PDF of Excel.