Hoe koppel ik een abonnement aan een persoon?

• Ga naar Relaties.
  • Ga naar Relatie gegevens.
  • Selecteer de relatie waaraan u de nieuwsbrief wilt koppelen.
  • Open de relatie kaart en ga naar het tabblad Abonnementen.
  • Klik op Abonnement toevoegen.

Vervolgens krijgt u het volgende scherm te zien:

• Vul de Start datum in, en bij tijdelijke abonnementen ook de Eind datum.
  • Selecteer het juiste Abonnement. Voer voor postabonnementen het gewenste aantal kopieën in, en voor e-mailabonnementen het e-mailadres waarnaar de mail gestuurd moet worden.
  • Klik op Opslaan.

Het abonnement (nieuwsbrief) is nu aan de relatie gekoppeld.