Hoe kan ik een gebruiker aanmaken

Om een nieuwe gebruiker aan te maken in de administratie gaat u naar: Beheer / Instellingen / Gebruikers

Hier kunt u op Gebruiker toevoegen klikken om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

Vervolgens krijgt u het volgende scherm te zien;

Vul de volledige naam, het e-mailadres en de afkorting van de naam in.
Kies de juiste taal en de juiste modules waar de gebruiker voor bevoegd mag worden.
U kunt tevens aangeven of de gebruiker een administratiebeheerder is.

Let op, het e-mailadres is tevens de inlognaam.

Elke nieuwe gebruiker moet zich identificeren op Connect.
Bij aanmaak van de gebruiker wordt een e-mailbericht verzonden aan die gebruiker.
Dat wordt zichtbaar gemaakt op het systeem.
In het e-mailbericht staat een identificatie-link.
Zodra de gebruiker overeenkomt met de afzender van het e-mailbericht, kan de nieuwe gebruiker zich aanmelden.
Bij eerste aanmelding zal hij/zij een eigen wachtwoord moeten aanmaken.
Voor de zekerheid wordt twee maal het nieuwe wachtwoord gevraagd.