Hoe houd ik spam tegen via SpamAssassin?

In DirectAdmin hebben we een optie met de naam SpamAssassin zodat u zeker bent dat u veel minder spam ontvangt. Dit is volledig gratis en in dit artikel wordt uitgelegd hoe u dit kunt instellen.

Stel het spamfilter in

Stap 1. Navigeer via de google zoekbalk naar uweigendomein.nl:2222 en log dan in met uw DirectAdmin inlog gegevens.

Stap 2. Klik op “Spamassassin Setup” in de E-mail Manager.

Stap 3. Klik op “ENABLE SPAMASSASSIN”

Stap 4. Ga naar “Advanced Configuration”>”Global threshold” En selecteer dan “Custom” en typ daaronder in “4.0”