Zelf filteren op SPAM berichten

Je hebt zelf de mogelijkheid om ongewenste berichten te blokkeren en te voorkomen dat ze je inbox bereiken. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar https://uwdomeinnaam.nl/webmail
  2. Kies het tabblad of de optie die verwijst naar ‘Instellingen’ of ‘Filterregels’ in je webmailomgeving.
  3. Maak een nieuwe filterregel aan.
  4. Selecteer de actie die je wilt ondernemen, zoals het direct verwijderen van de e-mails die aan de opgegeven criteria voldoen.
  5. Voeg de specifieke woorden toe waarop je wilt blokkeren, bijvoorbeeld het woord “bitcoin”.
  6. Sla de instellingen op.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je de woorden zorgvuldig selecteert om te voorkomen dat legitieme berichten worden geblokkeerd. Het is aan te raden om de filterregels periodiek te controleren en aan te passen op basis van je behoeften.