Welk bestand uit mijn gedownloade incassobatch lees ik in bij de bank?

Als u een incassobatch downloadt van OVAS, krijgt u een zip-bestand met daarin drie bestanden:

•  een XML-document met een gecodeerde naam waar onder andere de startdatum van de batch in vermeldt wordt. Dit is het bestand dat u bij uw bank inleest. De bank heeft niets aan de beide andere bestanden.

•  een CSV-bestand met de naam “resultaten_incasso_”, ook gevolgd door de startdatum. Dit bestand is bedoeld om verwerkt te worden in uw eigen verdere boekhouding. U kunt het inlezen in, bijvoorbeeld, Microsoft Excel.

•  een tekstdocument genaamd “selectie.txt”. In dit bestand vindt u terug wanneer, door wie, en voor welke data deze incassobatch aangemaakt is.