Hoe wijzig ik mijn e-mailadres in DirectAdmin?

Als je e-mailadres is aangepast, is het belangrijk dat je het e-mailadres in DirectAdmin wijzigt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er met je hostingpakket gebeurt.

Stappenplan

Stap 1.  Navigeer via de google zoekbalk naar uweigendomein.nl:2222 en log dan in met uw DirectAdmin inlog gegevens.

Stap 2. Nu je ingelogd bent zie je een aantal opties, klik op de optie “Email Accounts”.

Stap 3. Je krijgt nu een lijst te zien met alle email adressen. Klik bij de email waarvan je het Gebruikersnaam wilt veranderen op de “+” aan de rechterkant en kies dan “Change Password/Username”

Stap 4. Vul het nieuwe gebruikersnaam in onder “Username”

Stap 5. Tot slot sla je het op door op “Save” te klikken