Hoe verander ik het wachtwoord van mijn email account?

In deze tutorial leggen we je uit hoe je het wachtwoord van je email adres kunt aanpassen via DirectAdmin.

Stap 1.  Navigeer via de google zoekbalk naar uweigendomein.nl:2222 en log dan in met uw DirectAdmin inlog gegevens.

Stap 2. Nu je ingelogd bent zie je een aantal opties, klik op de optie “Email Accounts”.

Stap 3. Je krijgt nu een lijst te zien met alle email adressen. Klik bij de email waarvan je het wachtwoord wilt veranderen op de “+” aan de rechterkant en kies dan “Change Password/Username”

Stap 4. Vul het nieuwe wachtwoord in onder “Password”

Stap 5. Tot slot sla je het op door op “Save” te klikken