Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Het kan natuurlijk gebeuren dat u uw wachtwoord vergeten bent. In dat geval kunt u dat aangeven op het inlogscherm. Links onderaan het inlogvenster vindt u een link Wachtwoord vergeten?

Als u hierop klikt wordt het volgende scherm getoond:

Geef hier uw naam en e-mailadres op. Let op! Voor de veiligheid is het noodzakelijk dat dit hetzelfde e-mailadres is waarmee u normaal in OVAS in zou loggen.

Als u alles correct invult en op de knop Wachtwoord opvragen klikt, ontvangt u op dat adres een e-mail met een link naar een pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt opgeven. Daarmee kan u dan voortaan inloggen. Het oude wachtwoord is niet meer geldig.

Opvragen

U kunt niet bij ons uw bestaande wachtwoord opvragen. In verband met privacy en beveiliging kunnen wij uw wachtwoord niet inzien of wijzigen. Wij hebben alleen de mogelijkheid het te resetten, zodat u zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.