Ik wil mijn naam en/of inlognaam veranderen.

U kunt uw naam, inlognaam, en andere persoonlijke gegevens veranderen in het instellingenvenster:

• Klik op de link helemaal rechtsboven in het venster van OVAS Connect:
  • Kies de tab Algemeen.
  • Hier kunt u uw naam, afkorting en inlog-e-mailadres wijzigen.

Let op: als u hier uw e-mailadres wijzigt moet u vanaf nu ook met dat e-mailadres inloggen. Het oude mailadres werkt dan niet meer. Ook als u uw wachtwoord vergeet, moet u dit nieuwe e-mailadres invoeren.