Kan ik mijn administratie automatisch laten kiezen?

Als u meerdere administraties heeft, wordt u bij het inloggen iedere keer gevraagd de administratie te kiezen waarin u wilt werken. Als u liever automatisch één van uw administraties zou willen selecteren, dan kan dit in uw gebruikersinstellingen:

Hier kunt u in het keuzevak Voorkeur Administratie een administratie kiezen:

U wordt nu niet meer gevraagd een administratie te kiezen. Als u inlogt, werkt u automatisch in deze administratie.

Mocht u toch in een andere administratie willen werken, dan kunt u die rechtsboven in het venster kiezen.

Weer kiezen

Als u later besluit dat u liever wel elke keer een administratie kiest, zet u deze keuze op blanco. U krijgt nu bij de volgende maal inloggen weer de vraag om een administratie.