Ik zie geen gegevens in mijn scherm! Ben ik alles kwijt?

Als u helemaal geen gegevens ziet in een overzicht waar wel gegevens zouden moeten staan, is het meest waarschijnlijke probleem dat er een zoekfilter is ingesteld dat geen gegevens doorlaat. Denk erom dat er tenminste één filterveld moet zijn ingesteld!

Als u het filter voor bijvoorbeeld relaties zo hebt staan:

zal gemeld worden dat het opgegeven filter geen resultaten heeft.

Vult u nu bij een van de velden een % in, en laat u de rest leeg:

dan ziet u weer de complete lijst.

Boekhouding

Bij het zoeken in grootboeken wordt altijd per boekjaar gezocht. Gegevens van vorig jaar worden dus niet in dit boekjaar weergegeven. Selecteer in de linker menubalk het gewenste boekjaar.