Kan ik een e-mail of brief aan meerdere ontvangers tegelijk sturen?

Dat is bijna net zo eenvoudig als een e-mail of brief aan één relatie versturen:

• Ga naar Relaties / Relatie gegevens.
  • Stel het filter (boven de lijst) zodanig in dat u alleen de relaties in de lijst krijgt aan wie u iets wil versturen.
  • Klik de bovenste relatie aan, scroll helemaal naar beneden, houd shift ingedrukt en klik op de onderste relatie.
  • Klik onderaan op de knop Document verzenden.
  • Klik op Email versturen of Afdruk samenvoegen.
  • Ga vervolgens verder zoals bij normale correspondentie; zie Hoe verstuur ik een e-mail of brief vanuit Connect?

Tip:

Het is vooral bij meerdere ontvangers handig om de correspondentie te personaliseren met behulp van de keuzelijst Dynamische labels.

Extra selectiemogelijkheden

Met de optie Selecties is het mogelijk om gecompliceerdere en verfijndere selecties te maken dan met de filters. De procedure wordt hier wel gecompliceerder door. Zie voor meer informatie: Hoe kan ik alleen relaties selecteren die aan voorwaarden voldoen?