Hoe krijg ik toegang tot phpMyAdmin?

Om je databases en hun inhoud te beheren, maak je gebruik van phpMyAdmin. phpMyAdmin is bij elk hostingpakket inbegrepen.

Stappenplan

Stap 1. Navigeer via de google zoekbalk naar uweigendomein.nl:2222 en log dan in met uw DirectAdmin inlog gegevens.

Stap 2. Klik onder de categorie ‘Extra Features’ op ‘phpMyAdmin’.

Stap 3. Je krijgt dan een pop-up waarin je je gebruikersnaam en wachtwoord invoerd van je database, je wordt daarna automatisch doorverwezen naar phpMyAdmin.

Stap 4: In het linker menu zie je je Database(s) staan Klik op het plusteken om alle databases gegevens te zien.